Open dagen

Jij en je ouders zijn op zoek naar een gepaste opleiding en dat is helemaal geen makkelijke zoektocht! Onze school wil je op weg helpen door een gevarieerde keuze aan studierichtingen aan te bieden. Hierdoor kan ook jij een richting vinden volgens jouw talenten en interesses.

Iedereen is welkom op de open dagen op vrijdag 26 april (17.00-20.00 uur) en zaterdag 27 (14.00 en 17.00 uur).

Je kan de school bezoeken, eens binnen gluren in de verschillende lokalen of een praatje maken met onze enthousiaste leerkrachten. Er staat bovendien een informatieteam klaar om op al je vragen te antwoorden. Op deze manier kan je perfect kennismaken met de werking van onze school.

De infomomenten ‘overgang naar tweede en derde graad’ vinden plaats tijdens de open dagen. De tweedejaars en hun ouders (overgang naar de 2e graad) zijn op vrijdag om 17.30 uur en zaterdag om 14.30 uur welkom in de studiezaal. 
Voor de vierdejaars (overgang naar de 3e graad) is er op vrijdag om 18.30 uur en zaterdag
om 15.30 uur een infomoment in de studiezaal. Vooraf inschrijven is niet nodig.

Kan je niet aanwezig zijn tijdens de Open dagen en heb je interesse om onze school te bezoeken? Of wil je met jouw toekomstige leerkracht praten? Dan kan dit! Stuur een e-mail naar leerlingensecretariaat@go-atheneumavelgem.be en vraag een afspraak voor een persoonlijke rondleiding of afspraak op een moment naar keuze.